informatii

Site-ul GHES (www.ghes.ro) este proprietatea S.C. Roa Studio Promotion SRL, cu sediul in Str.Piata Amzei nr.7-9, sc.B, ap 14, sector 1, Bucuresti. Accesul si utilizarea acestui site, a informatiei, serviciilor si plasarea de comenzi constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor (denumite in continuare TC) enuntate in prezentul document.
Administratorul site-ului GHES poate modifica in orice moment continutul TC, astfel ca utilizatorii sunt rugati sa consulte conditiile de utilizare a serviciilor.

Inregistrare si comenzi
Pentru inregistrare si plasarea comenzilor utilizatorul va furniza urmatoarele informatii: numele si prenumele din actul de identitate, adresa e-mail, adresa domiciliu, adresa de livrare a produselor, nr de telefon la care poate fi contactat, data nasterii.
Corectitudinea acestor informatii este obligatorie. Furnizarea unor date false sau incorecte ne da dreptul de a bloca utilizatorului acesul la site pe o perioada stabilita de catre Administrator, fara preaviz si fara a fi necesar acordul utilizatorului in cauza.
Utilizatorul va fi informat despre posibile erori descoperite referitor la produsele comandate sau plasarea comenzii si se vor gasi solutii de corectare sau remediere a problemelor aparute.

Politica de preturi
Preturile produselor expuse pe site includ TVA-ul.
Pretul produselor se poate modifica fie ca urmare a deciziei producatorului acestora, fie prin aplicarea de reduceri ori modificarea semnificativa a cursului de schimb euro-leu.
La plasarea comenzii pretul produselor este pretul afisat pe site la momentul comenzii.

Limitarea responsabilitatii
Administratorul site-ului GHES nu este raspunzator pentru nici un fel de pierderi sau daune, directe, indirecte sau contextuale , care apar drept consecinta sau in legatura cu utilizarea si functionalitatile site-ului. Acestea se pot referi la: utilizarea eronata a paginilor de web si / sau serviciile noastre; disfunctionalitati sau intreruperi ale site-ului; virusi sau alte programe malware care au afectat fubctionarea corecta a site-ului , alte cauze.
De asemenea, Administratorul site-ului nu este raspunzator pentru niciun fel de disfunctionalitati in legatura cu site-ul sau serviciile oferite si care se datoreaza actiunilor sau inactiunilor unor terte parti.

Drepturile de autor
Designul, textele, grafica, structura si toate informatiile ce fac parte din site-ul www.ghes.ro sunt propietatea exclusiva a S.C. Roa Studio Promotion S.R.L.
Folosirea in orice forma si scop a oricaror materiale si informatii expuse pe site este strict interzisa exceptand cazul in care exista permisiune expresa si in scris din partea S.C. Roa Studio Promotion S.R.L.

Alte clauze
Prezentul document contine si presupune incunonstintarea utilizatoruli inclusiv in legatura cu celelalte prevederi enuntate in site la capitolele „Politici de confidentialitate” , „Plata”, „Livrare si retururi”.

Forta majora
Partile contractante nu raspund de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator a oricarei obligatii ce ii revine in baza prezentului document, daca acestea au fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.

Legislatia aplicabila
Acest document „Termeni si conditii” este guvernat si interpretat in concordanta cu legile din Romania. Orice disputa nascuta si in legatura cu prevederile de mai sus va fi solutionata pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti iar solutionarea conflictului revine instantelor competente de la sediul Administratorului.

Drepturile de autor asupra intregului continut al site-ului GHES (www.ghes.ro) apartin in totalitate propietarului S.C. Roa Studio Promotion SRL, ca Administrator al acestuia.
Produsele descrise in acest site sunt valabile numai pentru brandul GHES si sunt proprietatea exclusiva a S.C. Roa Studio Promotion SRL.
Copierea sub orice forma a elementelor de grafica si design prezente in site sau aferente produselor comercializate este strict interzisa.
Utilizatorii au dreptul de a reproduce, transmite, traduce sau utiliza informatiile de pe site, numai cu indicarea sursei.

Utilizarea datelor cu caracter personal
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice S.C. Roa Studio Promotion SRL are obligatia de a administra datele personale despre dumneavoastra in conditii de siguranta si utilizate numai in scopurile specificate.
Scopul colectării datelor este de a va putea asigura serviciile noastre, de a asigura suportul privind preluarea si livrarea comenzilor utilizatorilor, pentru a va aduce la cunostiinta orice modificari sau eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau partenerii nostri.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către Administrator, nu sunt publicate pe site si nu sunt prin nicio modalitate facute publice.
Datele personale pot fi folosite in statistici cu privire la traficul site-ului, vanzari sau informatii comerciale iar aceste statistici nu vor include date personalizate care ar putea duce la identificarea utilizatorului.
De asemenea, datele pot fi folosite pentru imbunatatirea site-ului, a serviciilor si produselorsau pentru a realize studii cu privire la caracteristicile cumparatorilor nostri.
Utilizatorul beneficiaza de dreptul de acces si de interventie asupra informatiilor cu caracter personal furnizate.
Dacă unele din datele dumneavoastra sunt incorecte sau nu mai sunt valabile, va rugam sa ne informati cat mai repede posibil.
Prin completarea formularului privind crearea unui cont de client pe Site sau a formularului de comanda, va dati consimtamantul in mod expres ca datele dumneavoastra sa intre in baza de date a Administratorului si sa fie prelucrate sau folosite pe viitor numai in scopurile declarate.

Modalitățile de colectare a datelor cu caracter personal
– direct de la utilizator, prin completarea formularului de creare a contului de client, abonare sau plasarea unei comenzi pe site;
– automat, in momentul accesarii site-ului, prin cookies sau IP (Internet Protocol).

Protejarea datelor personale de identificare
Vom folosi cele mai bune mijloace in vederea mentinerii securitatii datelor pe care ni le-ati furnizat si ne obligam sa respectam prevederile mai sus specificate.

Comenzile efectuate online pot fi achitate prin:
1. Plata ramburs (Plata in numerar/cash la livrare, prin curier)
2. Transfer bancar/ordin de plata (OP) pentru Beneficiar:
Roa Studio Promotion S.R.L.
Banca Transilvania, Sucursala Lipscani, Agentia Amzei
IBAN RO82BTRLRONCRT0354946401

Livrare
Produsele sunt livrate prin Serviciul de curierat, la adresa indicata de catre Cumparator.
Livrarea se efectueaza in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data comenzii confirmate de catre operatorul site-ului sau, dupa caz, de la data incasarii contravalorii comenzii in contul SC Roa Studio Promotion S.R.L.

Retur
Se accepta retururile, in decurs de 10 zile lucratoare de la data primirii produselor.
Cumparatorul are dreptul să notifice în scris furnizorul că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv.
Cumparatorul este atentionat prin prezenta asupra solicitarii de a ne trimite un mail cu subiectul „returnez … [numele si codul produsului ]”, in termen de 3 zile lucratoare de la data primirii produsului.
Mesajul trebuie sa cuprinda si datele dvs de identificare pe site, numarul de telefon la care puteti fi gasit, adresa de livrare la care a fost comandat produsul, contul bancar in care doriti sa returnam banii.
Puteti adauga de asemenea si motivul deciziei de retur astfel incat sa putem preveni in viitor aceste cazuri ori sa va sprijinim pentru a gasi cea mai buna solutie pentru ca dvs. sa fiti satisfacut de achizitiile efectuate prin site-ul nostru.
Produsul trebuie returnat in ambalajul original nedeteriorat, sa nu fie purtat, utilizat sau deteriorat, prezentandu-se in starea in care v-a fost livrat.
Coletul returnat la adresa expeditorului trebuie sa contina impreuna cu produsul si factura/documentele de livrare din coletul primit.
Costul returnarii produsului va fi suportat de catre cumparator.
Atentie! Conform legislatiei aplicata in Romania, produsul este in totala responsabilitate a celui care efectueaza returul, in acest caz, pana in momentul in care ajunge inapoi la expeditor.
Daca se doreste inlocuirea produsului Cumparatorul va notifica aceasta solicitare in scris, in termen de 3 zile lucratoare de la data primirii produsului. printr-un mail cu mesajul: „returnez … [numele si codul produsului ] si solicit inlocuirea acestuia cu … [numele si codul noului produs ] . Adaugati si orice alte elemente ori caracteristici necesare pentru identificarea cat mai exacta a produsului nou comandat.
Rambursarea contravalorii produsului sau, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in maximum 14 de zile calendaristice de la receptionarea produsului retur.
Cumparatorul are dreptul sa opteze doar o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs.
In cazul in care a fost livrat un alt produs decat cel comandat, Cumparatorul il poate returna fara nici un cost adiacent. Vom suporta cheltuielile cu transportul si vom livra produsul conform comenzii in cel mai scurt timp de la primirea coletului returnat de catre Cumparator.

In cazul in care produsul dorit nu se afla in stoc, continua cumpararea, selecteaza masura si culoarea si finalizeaza comanda.

Vei primi confirmarea precomenzii si vei fi informat prin alt email in legatura cu conditiile de livrare.

In functie de produs, termenul de livrare este de maxim 15 zile de la data precomenzii.

De asemenea, ne poti contacta prin email ( contact@ghes.ro ) sau telefonic ( +40 766 722 667 ) pentru orice informatii.