„Certified Organic” si nu doar “Organic”

Eticheta „organic” se refera la standarde de productie ale materialului brut. Acesta poate fi tratat cu produse sintetice in diverse stadii ale procesarii. Specificatia „Certified Organic” face diferenta. Aceasta inseamna ca materialul nu a fost tratat chimic in niciunul din stadiile de procesare sau productie, iar Certificarea prespune cele mai inalte standarde si asigura proprietatile integrale ale materialului organic.

 

GOTS Standard Certified Organic Cotton

Bumbacul certificat organic trebuie sa fie cultivat si recoltat in conditii ce adera strict la cele mai inalte standarde stabilite de terțe parti implicate in certificare. Aceasta se refera la metode ce prezerva si imbogatesc solul, respecta ciclurile biologice si diversitatea, respecta si incurajeaza practici corecte de muncă.

Certificarea GOTS te asigura ca pe parcursul intregului proces de productie nu au fost utilizate produse chimice toxice.

De asemenea, materialul este in mod natural hipoalergenic, non iritant.

Cumparand articole din bumbac organic te protejezi pe tine si planeta de chimicale nocive si inutile.

Iti da GHES?

 Ryōkan Taigu (1758–1831, Japan) a fost un Calugar Zen budist care a trait mai mult ca un pustnic. A fost cunoscut pentru poezia sa și arta caligrafica ce prezinta esența unei vieti Zen. Continue reading →


Deoarece Ghesuța nu este un ambalaj oarecare și face tot felul de lucruri bune,  s-a gândit ca în curând să-și ia vacanță și să călătorească.

Așadar n-o uita acasă când pleci în voiaj – îți va ține în ordine Continue reading →


Poti sa iesi cu „fetele”, cu sotul, cu prietenul, te poti distra sau rasfata, poti ramane acasa sau la bucatarie, pregatind tot tu ceva pentru ceilalti, sau poti pur si simplu sa nu faci nimic.

Poti primi cadouri, felicitari, pupaturi, saruturi sau doar un zambet si-o floare.

Poti fi fericita, vesela sau trista, te poti simpti libera/eliberata sau impovarata, frumoasa, „smechera” sau anonima.

Mai presus de toate cred ca astazi, 8 martie, este despre ganduri si mesaje.

Este despre a ti se aduce aminte si a-ti aduce aminte cine esti ( in intregul tau rotund si frumos).

Oricum ai fi si oriunde-ai fi adu-ti aminte ca acolo jos si acolo sus cineva te iubeste!

Si asta-i tot ceea ce trebuie sa stii si tot ceea ce trebuie sa simti!

 

 Nu v-ati săturat să cărati în mână sticla de vin pe care o duceți prietenilor? Ori să se bălăbăne prin vreo „punguță” de plastic gata mereu să se rupă?

Asta n-o să se mai întâmple dacă ai o GHESUȚĂ prin casă. Continue reading →
Tricourile GHES își căutau un ambalaj.

Desigur, existau zeci de variante, însă am simțit că-mi pasă de chestiuni mai importante decât estetica de marketing, tacticile de promovare a brand-ului și alte lucruri lucitoare si doar într-un unic sens folositoare.

Continue reading →